Vellykket trippelfeiring


Skrevet: Lørdag 24. september

Ei uke har gått siden Valdres Hundeklubb arrangerte 25-årsjubileum, klubbmesterskap 2022 og Hundens dag. Med andre ord tre begivenheter i én stor feiring lørdag 17. og søndag 18. september på Aurdal idrettsbane. Og været var bare fantastisk.

Der har klubben fått ny arena for treninger, konkurranser, møter og større markeringer. Vi leier oss inn hos Aurdal Idrettsforening og samarbeidet er upåklagelig.

- Det var to virkelig flotte dager med over hundre publikummere og deltakere, som fordelte seg på agility, rallyllydighet, bronsemerkeprøve i lydighet, smeller (luktgjenkjenning) og valpekåring. Mange flinke ekvipasjer, noen deltok også i flere disipliner, Det er fint å se mange allsidige eiere og hunder, forteller klubbleder Jorid Bøe Bergsbakken.

- Og vi hadde oppvisning av hundekjøring, sauegjeting og jakt med hund. Klubben vil gjerne legge til rette for at hundefolket fra ulike sporter kan komme sammen oftere.

Takk til alle som kom på festdagene våre, enkeltvis og som familier, takk til deltakerne, gode hjelpere før og under arrangementet - på areaene og timevis i kiosken! Tusen takk, alle gjorde en kjempeinnsats! sier Jorid og legger til at resultatene kommer på klubbens facebook-side.


Elise Edvardsen med fin gjennomføring i agility.

Roger Heiene og Tara holdt styr på sauen.

Gøril Bøe Kløften og Kenzo imponerte. Datter Mina assisterte.

Susanne Marie Skaarnes og Sondre Engebråten klargjør for den store dagen.


Kåring av "Valdresvalpen 2022": På toppen Marita Stenberg med Nemi, på andre plass Solvor Hilmen med Molo og tredjepremie til Elisabeth Olsen og Mikkan.

Agility åpen klasse: 1. pl Tonethe Berg, 2. pl Eva Brožová, 3. pl Jorid Bøe Bergsbakken


Briefing: Aasne Olsen veileder før konkurransen i rallylydighet starter. Ingunn Vedvik Jensen (t.v.), Marie Lajord, Tonethe Berg, Susanne Marie Skaarnes og Bodil Øyhus Pihl.


Rallylydighet rekruttklassen: 1 pl Marie Lajord, 2 pl Tonethe Berg, 3 pl Susanne Marie Skaarnes


Rallylydighet klasse 1: 1 pl Ingunn Vedvik Jensen, 2 pl Bodil Øyhus Phil


Rallylydighet kl. 3: 1. Aasne Olsen, 2. Jorid Bøe Bergsbakken, 3. Leikny  Hartvigsen


Smellerpallen: På toppen Jorid Bøe Bergsbakken, Pataya, Mina og Magnus Bøe Kløften. Astrid Hagelund og Hugo på andreplass.


Odd Lund kom med trekkhundene sine.


Gunnar Larsen med Leo, Gøril Bøe Kløften med Kenzo og datter Mina


Roger Heiene og Tara


Rallylydighet: Marie Lajord og Felix


Jentene hos Fellmax stiller alltid opp når Valdres Hundeklubb arrangerer.


Tonethe Berg og Ask